Доступність посилання

ТОП новини

У Криму заявляють про затримання бійця «Азову», який готував теракт


У Криму співробітники Центру з протидії екстремізму МВС окупаційної влади Криму затримали чоловіка, якого вважають членом добровольчого батальйону «Азов». Його підозрюють у підпалі мечеті у Сімферополі та підготовці терористичного акту біля будівлі прокуратури Криму. Про це повідомила прес-служба прокуратури Криму, інформує «Крим.Реалії».

«Органами попереднього розслідування республіки встановлено особу, яка є прихильником ідей фашистського толку і брала участь у збройному конфлікті на території південного сходу України у складі добровольчого батальйону «Азов», яка з метою дестабілізації міжнаціональних відносин влітку минулого року вчинила підпал будівлі мечеті «Чукурча» у Сімферополі. Після чого вчинила замах на терористичний акт біля будівлі прокуратури республіки Крим», – ідеться в повідомленні, опублікованому у п’ятницю, 1 травня.

Нагляд за розслідуванням кримінальної справи здійснює особисто прокурор окупованого Криму Наталія Поклонська.Підозрюваного затримали, йому обрали запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

За повідомленням прес-служби прокуратури окупованого Криму, напередодні на півострові відбулася робоча нарада під головуванням Наталії Поклонської, на якій запланували низку заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів терористичного характеру, окремо за фактом замаху на вчинення терористичного акту біля будівлі прокуратури Криму влітку минулого року.

XS
SM
MD
LG