Доступність посилання

ТОП новини

У черзі на Керченській переправі стоїть понад тисяча машин


Керченська поромна переправа
Керченська поромна переправа

У черзі на Керченській поромній переправі станом на ранок 2 травня перебуває 1537 автомобілів, повідомляє «Крим.Реалії» з посиланням на ТОВ «Морська дирекція».

«Скупчення автотранспорту становить: у порту «Кавказ» – 25 легкових та 30 вантажних транспортних засобів, у порту «Крим» – 5 легкових, 1 автобус та 15 вантажних транспортних засобів, у порту «Новоросійськ» – 257 вантажних транспортних засобів, на накопичувальному майданчику «Слов’янськ-на-Кубані» – 1065 вантажних транспортних засобів, на накопичувальної майданчику «Аеропорт» – 140 вантажних транспортних засобів», – зазначили у «Морській дирекції» 2 травня.

За повідомленням цього підприємства, Керченська поромна переправа здійснює роботу у штатному режимі. На лінії «Кавказ – Крим» задіяні пороми «Олімпіада», «Н. Аксененко», «Глукофілоуза III», «Крим». На лінії «Кавказ – Керченський морський торговельний порт» задіяні пороми «Керченський-2» і «Єйськ».

Учора черга машин, що бажають в’їхати до Крим з материкової частини України, у пункті пропуску «Чонгар» значно збільшилася. За словами очевидців, у святкові дні щоб перетнути адміністративний кордон із Кримом, доводиться витратити до 12 годин.

Раніше у Держприкордонслужбі України заявили, що на травневі свята громадяни з українським паспортом зможуть вільно в’їхати з Криму на материкову частину країни.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що на травневі свята в’їхати з Криму на материкову Україну не зможуть громадяни Росії, які отримали документи на анексованому півострові. Із його виступу не було зрозуміло, кому саме загрожує заборона на в’їзд: усім кримчанам, які отримали російські паспорти, або тим, хто спробує в’їхати на континент за російськими документами.

XS
SM
MD
LG