Доступність посилання

ТОП новини

Масові акції в Києві відбулися спокійно – МВС


Масові заходи 2 травня в центрі Києва відбулися спокійно, до столичних правоохоронців із заявами та скаргами про порушення громадського порядку ніхто не звертався. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Києві.

«Учасники ходи із плакатами пройшлися центральними вулицями Києва. Колона рухалася Хрещатиком, проїжджою частиною вулиці Грушевського, потім – Шовковичною, Лютеранською і повернулася на Хрещатик», – ідеться в повідомленні.

У міліції заперечують поширену деякими ЗМІ інформацію про затримання громадян з числа учасників ходи.

«До працівників міліції звернулися перехожі з приводу двох, на їхню думку, підозрілих осіб. Правоохоронці запросили чоловіків до територіального відділу міліції Шевченківського райуправління для встановлення особи. В ході перевірки міліціонери з’ясували, що чоловіки 1976 та 1969 років народження, киянин та уродженець Чернігова, знаходячись у центрі столиці, спостерігали за перебігом ходи. Після встановлення їхніх осіб обидва громадянина залишили приміщення органу внутрішніх справ», – повідомляє прес-служба столичної міліції.

2 травня в Києві та Одесі відбулися заходи пам’яті загиблих торік цього дня в одеському Будинку профспілок. Київська хода обійшлася без ексцесів, в Одесі сталися незначні конфлікти.

XS
SM
MD
LG