Доступність посилання

ТОП новини

Російська опозиція спростувала повідомлення про зустріч з Меркель 10 травня


Анґела Меркель
Анґела Меркель

Російський опозиціонер Олексій Навальний спростував повідомлення газети «Известия» про можливу зустріч представників російської опозиції з канцлером Німеччини Анґелою Меркель під час її візиту до Москви 10 травня.

«Газета« Известия »продовжує працювати в жанрі придумування новин. Тепер вигадали зустріч опозиції з Меркель», – написав Навальний у Twitter.

Член фракції «Справедлива Росія» в Держдумі Дмитро Гудков також назвав повідомлення про можливу зустріч із Меркель «повною маячнею». «Ніякої зустрічі не буде – не обговорювалося і не планувалося», – сказав Гудков російському «Інтерфаксу».

Інформацію про можливу зустріч російських опозиціонерів із Меркель «Известия» опублікували з посиланням на неназвані джерела, за даними яких, представники опозиції збиралися попросити канцлера ФРН посилити економічні і персональні санкції щодо Росії.

Ангела Меркель відмовилася приїхати в Москву на Парад Перемоги 9 травня. Але потім влада Німеччини підтвердили, що канцлер приїде на переговори з президентом Росії Володимиром Путіним до Москви 10 травня.

XS
SM
MD
LG