Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі під управлінням внутрішньої безпеки МВС вимагали люстрації його керівника


Активісти «Правого сектору» і низки патріотичних організацій міста сьогодні пікетували будівлю Управління внутрішньої безпеки МВС в Одеській області з вимогою відсторонити від виконання обов’язків керівника управління, підполковника міліції Ігоря Пустовіта. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, мітингувальники вимагали люстрації чиновника, якого звинувачують у фальсифікації статусу учасника АТО.

Під будівлею Управління внутрішньої безпеки МВС на вулиці Буніна в Одесі зібралося близько 70 активістів. Люди намагалися потрапити у будівлю, однак їх відсторонив кордон міліції. Як повідомляють представники патріотичних організацій, вони звернуться до суду з клопотанням про продовження терміну відсторонення Ігоря Пустовіта ще на 2 місяці.

Ігоря Пустовіта відсторонили від виконання обов’язків на місяць, доки у справі ведеться слідство. Однак суд не подовжив термін усунення, і вже цього тижня міліціонер повернувся на своє робоче місце. Пустовіт звинучення на свою адресу не підтверджував і не спростовував.

XS
SM
MD
LG