Доступність посилання

ТОП новини

У Запорізькій області броньований тягач зіткнувся з гарматою, є загиблий – МВС


На автошляху Запоріжжя-Маріуполь у результаті зіткнення легкого броньованого тягача й гармати загинув водій тягача, повідомляє прес-служба управління ДАІ в Запорізькій області.

«О 15:30 6 травня в Запорізькому районі на польовій дорозі від 17 км автошляху Запоріжжя-Маріуполь у напрямку села Новооленівка рухався БТЛБ (багатоцільовий транспортер (тягач) легкий броньований), під керуванням чоловіка 1994 року народження, не витримав безпечної дистанції та зіткнувся з гарматою, яку буксирував попереду МТЛБ і зупинився. У результаті ДТП чоловік 1994 року народження від тілесних травм загинув на місці події», – йдеться у повідоменні.

Матеріали ДТП передали у військову прокуратуру, обставини ДТП встановлюються.

У березні у місті Костянтинівка на Донеччині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю БМД під керуванням військових, у результаті якої загинула 8-річна дівчинка, жінка і малолітня дитина доставлені в лікарню. За даними ГПУ, військовий, який керував транспортним засобом, порушив вимоги Правил дорожнього руху, не впорався з керуванням тягача, з’їхав з дороги на узбіччя та біля знаку «Пішохідний перехід» здійснив наїзд на пішоходів. Матеріали цієї справи вже передали до суду.

XS
SM
MD
LG