Доступність посилання

ТОП новини

Мін’юст зареєстрував нового керівника «Укртранснафти» Сидорака


Роман Сидорак
Роман Сидорак

До Єдиного державного реєстру внесли інформацію про нового керівника компанії «Укртранснафта» Романа Сидорака замість відстороненого Олександра Лазорка, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

У відомстві зазначають, що пакет документів про внесення змін щодо нового керівника «Укртранснафта» було подано ще 27 квітня, однак після перевірки були виявлені неточності при заповненні реєстраційної картки.

«Замість імені діючого на той момент керівника Олександра Лазорка (якого було відсторонено від посади на підставі рішення наглядової ради від 19 березня, але не звільнено), у відповідному розділі форми в якості керівника було вказано ім’я тимчасового виконувача обов’язків Романа Сидорака. Крім того, не було вказано, що Роман Сидорак є особою, яка має право підписувати документи із відповідним зазначенням правових підстав», – йдеться у повідомленні.

У Мін’юсті зазначають, що про ці неточності одразу ж повідомили компанії «Укртранснафта», однак при подачі документів 30 квітня вказані помилки були повторно допущені.

Після додаткових роз’яснень заявником втретє було подано документи 7 травня 2015 року, враховуючи, що помилки було усунуто, протягом години з моменту подачі документів зміни зареєстрували, зазначають у Міністерстві юстиції.

Раніше видання «Українська правда» повідомляло, що Міністерство юстиції вкотре відмовило у внесенні змін до відомостей про «Укртранснафта» щодо нового керівника Романа Сидорака, через що він не міг керувати рахунками компанії.

Сидорак приступив до виконання обов’язків керівника «Укртранснафта» 23 квітня. Це була вже третя спроба замінити менеджера Олександра Лазорка, якого пов’язують з Ігорем Коломойським, на іншого керівника.
19 березня наглядова рада «Укртранснафти» тимчасово відсторонила голову правління Олександра Лазорка.

XS
SM
MD
LG