Доступність посилання

ТОП новини

Невідомий повідомив про «замінування» міжнародного аеропорту «Київ»


Літак в аеропорту "Київ" (Жуляни)
Літак в аеропорту "Київ" (Жуляни)

Сьогодні ввечері невідомий повідомив про замінування міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни). Перевірка інформації не підтвердила факт замінування, повідомляють столичні правоохоронці.

«Близько 19 год. по спецлінії 102 надійшло анонімне повідомлення про замінування Міжнародного аеропорту «Київ». На час перевірки цієї інформації було евакуйовано 20 людей з числа персоналу летовища. Під час обстеження адміністративного приміщення та прилеглої до нього території жодних підозрілих та вибухонебезпечних предметів виявлено не було», − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 квітня в аеропорту «Київ» повідомили про «замінування» 7 літаків. Правоохоронці провели ретельний огляд літаків та прилеглої території, на місці події працювали кінологи та мінери. Будь-яких вибухових речовин або небезпечних предметів знайдено не було.

У РНБО заявили, що «жарти» про замінування об’єктів інфраструктури − це намагання бойовиками дестабілізувати ситуацію по всій Україні. За даними міліції, левова частка дзвінків про мінування надходила з території районів Донецької та Луганської областей, які тимчасово контролюються бойовиками.

XS
SM
MD
LG