Доступність посилання

ТОП новини

Захист колишнього кримського депутата Ганиша розраховує на скасування арешту


Василь Ганиш
Василь Ганиш

Адвокат колишнього депутата Верховної Ради Криму Василя Ганиша Андрій Руденко розраховує на те, що київський суд 12 травня задовольнить апеляційну скаргу і випустить його клієнта з-під варти. За словами адвоката, у нього є документальні підтвердження невинуватості екс-депутата.

«Ми змогли зібрати низку вагомих документів, які підтверджують, що він голосував проти «референдуму». У питанні обрання запобіжного заходу ми хочемо, щоб суд оцінив репутацію мого клієнта, а також вагомі докази його невинуватості», – сказав Руденко у коментарі проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії».

Судове засідання за апеляційною скаргою колишнього депутата Верховної Ради Криму Василя Ганиша, якого заарештували в Україні за підозрою в державній зраді, має відбутися в Києві 12 травня о 16:00.

В апеляційній скарзі адвокат Ганиша просить суд дозволити його клієнту на час слідства проживати у родичів у Білій Церкві, а також лікуватися в київській лікарні.

За версією українських слідчих, Ганиш був одним із тих, хто голосував за проведення «референдуму» про статус Криму і тим самим сприяв зазіханням на територіальну цілісність України.

XS
SM
MD
LG