Доступність посилання

ТОП новини

Вбивства Калашнікова і Бузини не пов’язані з вбивствами міліціонерів 4 травня в Києві – Аваков


Арсен Аваков
Арсен Аваков

Вбивства журналіста Олеся Бузини і колишнього народного депутата Олега Калашнікова не пов’язані з вбивством правоохоронців 4 травня у Києві. Про це журналістам заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«І справа Бузини, і справа Калашникова перебувають на інтенсивній стадії розслідування. Немає зв’язку між тими, хто атакував і стріляв під час пограбування АЗС, і цими вбивствами», – заявив він.

Колишнього народного депутата Олега Калашникова («Партія регіонів») застрелили у Києві 15 квітня. 16 квітня у Києві двоє невідомих у масках застрелили журналіста Олеся Бузину. Кримінальні справи порушені за статтею про умисне вбивство.

У ніч на 4 травня невідомі у масках, погрожуючи зброєю, здійснили розбійний напад на автозаправну станцію. Вони поранили співробітника АЗС і забрали з каси близько 800 гривень.

Коли правоохоронці спробували затримати злочинців, розпочалася стрілянина. В результаті загинуло двоє міліціонерів, ще троє поранені. Одного з нападників на АЗС також було вбито. У затриманих вилучили автоматичну зброю, гранатомет та вибухівку. 5 травня суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою трьом підозрюваним у вбивстві міліціонерів 4 травня.

XS
SM
MD
LG