Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровська міськрада підтвердила ремонт будинку, де живе чиновник, за кошти бюджету


У Дніпропетровську коштом бюджету не ремонтують аварійних будинків некомунальної власності, окрім того, де живе високопосадовець міської ради. Це випливає із відповіді на інформаційний запит Радіо Свобода до Дніпропетровської міської ради від 29 квітня.

Відповідь, яку Радіо Свобода отримало 15 травня, підписана заступником начальника управління житлового господарства міськради В.В. Грицаєм.

«У минулі роки коштів із міського бюджету на ремонтні та інші роботи в інших аварійних багатоповерхових будинках Дніпропетровська, які не є власністю міста і не перебувають на балансі міських комунальних служб, не передбачалось», – йдеться у документі.

Водночас у відповіді на інформаційний запит управління житлового господарства підтвердило, що, за рішенням міської ради від 28 січня 2015 року, з міського бюджету буде виділено 2,03 мільйона гривень на «підсилення основ фундаменту житлового комплексу «Славний» по вулиці Сімферопольській, 11». Субвенція надійде до бюджету Жовтневого району Дніпропетровська.

Раніше перший заступник міського голови Анатолій Крупський підтвердив, що мова йде про багатоквартирний будинок, в якому він мешкає.

Як пояснив посадовець, ця багатоповерхівка перебуває в аварійному стані, адже була зведена з порушенням будівельних норм. Виділені гроші, зазначив він, у подальшому будуть повернуті до міського бюджету.

XS
SM
MD
LG