Доступність посилання

ТОП новини

Нуланд нагадає, що Україна має стати сильнішою – Веселовський


Вікторія Нуланд, архівне фото
Вікторія Нуланд, архівне фото

Помічник державного секретаря США Вікторія Нуланд під час свого візиту до України має нагадати керівництву країни, що не потрібно втрачати час, вважає надзвичайний і повноважний посол Андрій Веселовський.

«Як на мене, візит пані Нуланд пов’язаний із тим, щоб нагадати Україні про те, що вона не стає сильнішою з кожним днем, і це вина самої України», – зазначив Веселовський.

Мінські домовленості, на його думку, дають можливість стати Україні сильнішою, водночас Росія через санкції втрачає сили.

«Чим довше Україна виконує, або «не виконує», в лапках, мінські домовленості, тим слабшою з кожним днем стає Росія. З іншого боку все сильнішою теоретично має ставати Україна», – сказав Веселовський.

Відео: Радіо Свобода онлайн

Помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд прибула в Україну в четвер, 14 травня. Вона проводить зустрічі з першими особами держави.

Два дні тому держсекретар США Джон Керрі у Сочі в Росії провів зустрічі із міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим і президентом Росії Володимиром Путіним. Серед іншого, на переговорах ішлося про врегулювання конфлікту на сході України.

XS
SM
MD
LG