Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр АТО: бойовики стріляли по Пісках зі зброї, яку мали б відвести


Піски, Донеччина (архівне фото)
Піски, Донеччина (архівне фото)

Прес-центр АТО повідомляє, що проросійські бойовики і далі обстрілюють позиції українських військових, зокрема використовуючи зброю, яку мали б відвести відповідно до Мінських домовленостей. Зокрема, за даними штабу, сепаратисти обстріляли Піски, що на Донеччині, зі 120-міліметрової ствольної артилерії та 82-міліметрових мінометів.

«По Мар'їнці працював ворожий снайпер», – йдеться у повідомленні прес-центру.

«На маріупольському напрямку в районі Чермалика загарбники розпочали обстріли з снайперських гвинтівок та стрілецької зброї. Стріляли і з 82-міліметрових мінометів. Троїцьке обстріляли з БМП, протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів. А по Лозовому злочинці вели вогонь з 82-міліметрових мінометів», – повідомили у штабі.

За даними прес-центру АТО, безпілотні літальні апарати противника у неділю фіксували за напрямками Чмирівка – Підгурівка, Старобільськ – Лиман.

Бойовики на своїх сайтах у неділю звинувачують українських військових у порушенні режиму припинення вогню, зокрема – про здійснення 36 обстрілів на маріупольському, донецькому, луганському і горлівському напрямках. Проросійські сепаратисти також закидають силам АТО використання крупнокаліберної зброї, що мала б бути відведена згідно з Мінськими домовленостями.

XS
SM
MD
LG