Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики знову обстрілювали донецький напрямок, біля Луганська і Маріуполя – тихо


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі антитерористичної операції вранці понеділка, 18 травня, повідомляють про порушення бойовиками мінських домовленостей і обстріли позицій українських військових з вечора неділі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру на сторінці у Фейсбуку.

«Розпочинаючи з 18-ї години вчорашнього вечора, загарбники продовжили нищити інфраструктуру Донбасу, обстрілюючи як позиції військових, так і мирні населені пункти. Цього разу практично весь свій вогонь злочинці зосередили на донецькому напрямку. З мінометів, гранатометів, а також кулеметів великого калібру бандити неодноразово обстріляли Піски, Авдіївку та Опитне. В районі Новомихайлівки відбулося бойове зіткнення. На артемівському напрямку з кулеметів російсько-терористичні угрупування обстріляли Ленінське. На луганському та маріупольському напрямках ніч пройшла спокійно. Останні обстріли там відбулися вчора близько 19-ї години», – мовиться в повідомленні.

За даними штабу АТО, переважно на донецькому напрямку також були помічені безпілотники бойовиків.

На сайтах сепаратистів моніторингу ситуації вночі на Донбасі поки немає.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG