Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти з гранатометів обстріляли Піски та шахту «Бутовка» – штаб АТО


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сепаратисти з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Піски та шахту «Бутовка».

«На маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне загарбники стріляли із 82-міліметрових мінометів. А по Широкині вели вогонь зі стрілецької зброї. На донецькому напрямку незаконні збройні формування російсько-терористичних військ вели вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї по Пісках та шахті «Бутовка», а по Опитному з кулеметів великого калібру», – мовиться у повідомленні.

За даними штабу, на луганському напрямку по населених пунктах Новотошківське та Щастя бойовики вели вогонь із кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

«Зі 120-міліметрових мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів на Артемівському напрямку загарбники обстріляли Золоте, Ленінське та Луганське», – додають у штабі.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують Збройні сили України в порушенні режиму припинення вогню на Донбасі.

У лютому лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі, а також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Домовленості повністю не виконуються, сторони конфлікту обвинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG