Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики стріляють майже по всіх напрямках, не займали лише луганський


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі антитерористичної операції у вівторок вранці повідомляють про продовження бойовиками практики порушення режиму тиші і численні обстріли майже на всіх напрямках, за винятком луганського. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Фейсбуку.

«Минулої доби з 18:00 російсько-терористичні війська вели вогонь з артилерії, мінометів, озброєння танків, кулеметів та стрілецької зброї по наших позиціях в районі Авдіївки, Опитного, Пісків, Водяного, Верхньоторецького, Веселівки Другої, Новоласпи, Старогнатівки, Щастя.
Після півночі загарбники застосовували виключно 120-міліметрові міномети. Під вогонь воєнних злочинців потрапили Піски, Гранітне, Авдіївка. По населеному пункті Кам’янка злочинці гатили ще й з 152-міліметрової артилерії. У напрямку Артемівська загарбники обстрілювали Лозове та Гранітне. Зафіксовано один обстріл і на маріупольському напрямку. Майже годину злочинці вели вогонь по Широкиному з 82-міліметрових мінометів, але, отримавши адекватну відповідь, мало не одразу почали запрошувати перемир’я. Чи не вперше наші військові мали спокій на луганському напрямку», – мовиться в повідомленні.

За даними прес-центру АТО, у небі також було помічено безпілотники противника.

Водночас сепаратисти на своїх сайтах поки не повідомляють, як минула ніч на Донбасі.

На лінії контакту сторін конфлікту в частині сходу України тривають перестрілки й бойові сутички, також і з застосуванням важкої техніки, незважаючи на оголошений іще в середині лютого режим припинення вогню і вимогу відвести таку техніку. Сторони звинувачують у порушеннях і провокаціях одна одну.

XS
SM
MD
LG