Доступність посилання

ТОП новини

Кличко ініціює розірвання Київрадою дозволу оренди землі на Осокорках, де стались сутички


Віталій Кличко, міський голова Києва
Віталій Кличко, міський голова Києва

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив про намір ініціювати розірвання договору оренди та скасування рішення про відведення земельної ділянки біля метро «Осокорки». Про це він написав на сторінці у Фейсбуку.

«Я ухвалив рішення внести на наступну сесію Київради проект рішення про розірвання договору оренди і скасування рішення Київради про відведення земельної ділянки на Осокорках. Але, ще раз хочу підкреслити, все має відбуватися в правовому полі. І громадськість висловлювати свою позицію, і бізнес працювати та платити податки в бюджет», – написав Кличко.

За його словами, комунальні служби вранці середи мають прибрати територію від залишків будівельного паркану на Осокорках.

19 травня в Дарницькому районі Києва біля станції метро «Осокорки» сталися сутички на будівельному майданчику забудови, законність якої заперечують її супротивники. Бійка почалася, коли невдоволені будівництвом почали ламати паркан, а їм перешкоджали люди в одязі військового зразка. Сторони також закидали одна одну і міліцію, яка намагалася їх розвести, камінням, пляшками і петардами. За даними міліції, трьох осіб затримали, було і кілька потерпілих.

XS
SM
MD
LG