Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу бойовики обстріляли Трьохізбенку, Кримське, Щастя, є поранені – Москаль


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Минулої доби на Луганщині бойовики обстрілювали Трьохізбенку, Кримське, Щастя та Станицю Луганську, є поранені серед військовослужбовців та мирних жителів. Про це повідомляєпрес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«Станицю Луганську та околиці вчора серед ночі обстріляли з мінометів. Вчора в селищі поранень зазнав мирний мешканець. 54-річний чоловік зачепив встановлену невідомими особами розтяжку з гранатами, внаслідок вибуху він зазнав осколкових поранень і госпіталізований. У Трьохізбенці після 19:00 розвідувально-диверсійна група бойовиків із правого берега Сіверського Донця обстріляла з автоматичних гранатометів позиції наших силовиків, внаслідок обстрілу поранений 25-річний боєць, загрози його життю немає», – мовиться у повідомленні.

За даними Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, починаючи з 20:00 й до півночі на околиці Кримського тривали перестрілки з застосуванням мінометів, гранатометів та автоматичної зброї, даних про потерпілих серед мирних жителів та військовослужбовців немає.

«З боку окупованої Веселої Гори кілька разів здійснювалися обстріли з гранатометів та мінометів міста Щастя. Внаслідок обстрілу зайнялися кілька будинків. Пожежу вдалося ліквідувати силами рятувальників, поранених чи загиблих немає», – зазначають в адміністрації.

Вчора у штабі АТО повідомляли, що сепаратисти продовжують обстрілювати позиції українських військових та мирних жителів на Донбасі.

Водночас сепаратисти звинувачують сили АТО у порушенні режиму припинення вогню.

У лютому були підписані Мінські угоди, які, серед іншого, передбачають припинення вогню від 15 лютого та відведення важких озброєнь від лінії розмежування. Проте домовленості повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушені режиму.

XS
SM
MD
LG