Доступність посилання

ТОП новини

Автомобіль Мозгового підірвався на осколковій міні – лідер партизанського загону «Тіні»


Ватажок незаконного збройного формування «Привид» Олексій Мозговий (архівне фото)
Ватажок незаконного збройного формування «Привид» Олексій Мозговий (архівне фото)

Лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий розповів, що автомобіль ватажка незаконного збройного формування «Привид» Олексія Мозгового підірвався на осколковій міні поблизу населеного пункту Михайлівка. Про подробиці загибелі Мозгового Гладкий написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Мозгового підірвали дистанційно двома МОН 50 о 18:48 близько н.п. Михайлівка на повороті траси Перевальськ – Луганськ. Рухався з боку н.п. Стаханов», – повідомив Гладкий.

За його словами, ударом вибухової хвилі зачепило лівий бік автомобіля, де сидів Мозговий. Разом з ним, за підрахунками Гладкого, загинуло ще щонайменше шестеро осіб.

Сайти сепаратистів і російські ЗМІ називають озвучення Олександром Гладким деталей загибелі Мозгового зізнанням у скоєному.

Повідомлення з сайтів сепаратистів про те, що ватажок бригади «Привид» Олексій Мозговий загинув з’явилося напередодні. У березні теж повідомляли про замах на Мозгового і його поранення. Незадовго після цього Мозговий у відкритому зверненні оголосив, що вважає цю акцію «внутрішніми республіканськими інтригами». Олексій Мозговий був включений до списку санкцій Євросоюзу.

Мотузяник: вбивство Мозгового повʼязане з переділом бойовиками сфер впливу24.05.2015Мотузяник: вбивство Мозгового повʼязане з переділом бойовиками сфер впливу далі

На цю ж тему:

XS
SM
MD
LG