Доступність посилання

ТОП новини

Мотузяник: вбивство Мозгового повʼязане з переділом бойовиками сфер впливу


Речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник вважає вбивство ватажка незаконного збройного формування «Привид» Олексія Мозгового результатом переділу поміж бойовиками сфер впливу на контрольованих територіях Донбасу. Про це Мотузяник сказав на брифінгу в неділю.

«У ватажка бандформування «Привид» вже давно був конфлікт з керівництвом так званої «ЛНР». Це вже не перший раз, коли внаслідок переділу сфер впливу гинуть ватажки бойовиків, які воюють за так звану «Новоросію», – сказав Мотузяник.

Він нагадав, що 1 січня було вбито іншого лідера бойовиків на прізвисько «Бетмен». За його словами, постійні конфлікти відбуваються під час роззброєння банд так званих «казаків».

Раніше лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий розповів, що автомобіль ватажка незаконного збройного формування «Привид» Олексія Мозгового підірвався на осколковій міні поблизу населеного пункту Михайлівка, разом з ним загинуло щонайменше шестеро осіб.

Сайти сепаратистів і російські ЗМІ називають озвучення Олександром Гладким деталей загибелі Мозгового зізнанням у скоєному.

Перші повідомлення про загибель Мозгового, на якого вже був замах у березні, з’явилися напередодні ввечері.

XS
SM
MD
LG