Доступність посилання

ТОП новини

Харківщина: чоловіка, що напав на АЗС, – застрелили, заручники живі


Невідомий захопив й утримує заручників на Харківщині
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:54 0:00

Невідомий захопив й утримує заручників на Харківщині

Чоловік, який застрелив двох людей і взяв у заручники трьох співробітників АЗС на автозаправці біля селища Коротич Харківської області, убитий, повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

«Злочинець знищений. Всі заручники живі та здорові. Ситуація ускладнювалася тим, що все відбувалося на бензозаправці», – повідомив Райнін журналістам біля місця події у понеділок увечері.

Журналіст Радіо Свобода, присутній на місці події, розповідає, що близько 20.30 було чути кілька пострілів. Після цього у напрямку АЗС побігли люди у камуфляжі і зі зброєю. Потім на місце під’їхали кілька автомобілів швидкої допомоги та пожежники.

Кореспондент Радіо Свобода повідомляє з місця події, що станом на 21.25 автозаправка оточена силовиками, на місці працюють експерти.

Сьогодні, 25 травня, у харківському обласному управлінні МВС повідомили, що невідомий на Харківщині обстріляв людей, внаслідок чого є двоє загиблих, після цього на АЗС він захопив заручників. За даними міліції, «встановлено, що злочинцем є 48-річний місцевий житель».

XS
SM
MD
LG