Доступність посилання

ТОП новини

Бойові дії в зоні АТО тривали на всіх напрямках – прес-центр


©Shutterstock
©Shutterstock

Від 18:00 1 червня і до ранку 2 червня проросійські бойовики на сході України продовжували обстріли позицій українських військових на всіх напрямках, інформує прес-центр АТО.

«На Донецькому (напрямку) з мінометів та артилерії калібру понад 100 міліметрів загарбники вели вогонь по Пісках, шахті «Бутовська», Мар’їнці, Опитному та Водяному», – ідеться в повідомленні.

«На Артемівському напрямку в районі Веселої Долини відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника», – твердять українські військові.

Неспокійно у вечірні години було також на Маріупольському напрямку в районі Широкиного, після обстрілів зі стрілецької зброї відносна тиша зберігалася лише на Луганському напрямку.

Сайти сепаратистів повідомляють про активізацію обстрілів на околицях Донецька, звинувачуючи у них Збройні сили України. Водночас представник Спільного центру контролю та координації режиму припинення вогню, підтвердивши обстріл обласного центру, не зміг вказати, «з якого виду зброї і з якого напрямку» це відбувається.

XS
SM
MD
LG