Доступність посилання

ТОП новини

Собчак: не розумію, чому моє скромне фото ображає почуття віруючих


Фото Ксенії Собчак в Instagram
Фото Ксенії Собчак в Instagram

Російська журналістка і телеведуча Ксенія Собчак відреагувала на звинувачення в образі почуттів віруючих у зв’язку з публікацією фотографії в Instagram, на якій вона з накладною бородою і в одязі священників.

«Я тільки не розумію, чому моє скоромне фото ображає, а фото товстих чоловіків, обвішаних золотом і брегетом (марка швейцарських годинників класу «люкс». – ред. ) впливає благотворно. І який це все має стосунок до Віри? Не вірити в те, що ці люди – ставленики Божі, ще не означає не вірити в Бога», написала Собчак у Twitter.

Також Собчак зауважила, чи не ображає віруючих, що церковний наряд вона купила в магазині карнавальних костюмів, і чи варто притягнути до відповідальності продавців.

Раніше сьогодні з’явилася інформація, що Слідчий комітет почав перевірку щодо Ксенії Собчак за підозрою в образі почуттів віруючих. Про це повідомив адвокат Ярослав Михайлов, який звернувся з відповідною заявою до відомства. Офіційного підтвердження про перевірку щодо Собчак не було.

Приводом для заяви була публікація фотографії в Instagram, на якій Собчак з накладною бородою і в одязі священиків. Після цього в коментарях з’явилося чимало образ Собчак.

XS
SM
MD
LG