Доступність посилання

ТОП новини

У зоні АТО вночі кількість обстрілів зменшилася – прес-центр


©Shutterstock
©Shutterstock

Від 18:00 4 червня до півночі проросійські бойовики на Донбасі завдали понад 40 обстрілів по позиціях українських військових, від півночі до 6:00 5 червня «кількість обстрілів відносно зменшилась», інформує прес-центр АТО.

«Найскладнішою ситуація залишається на Донецькому напрямку. Із артилерії та мінометів бойовики гатили по Пісках, Березовому, Первомайському, Опитному, Богданівці, шахті «Бутовська», Новобахмутівці.
Населені пункти Березове та Водяне обстріляли з танків. По Старогнатівці вдарили ракетні системи залпового вогню», – ідеться в повідомленні.

Ситуація в районі Мар’їнки далі неспокійна, «тут ворог обстріляв наші позиції з гранатометів та стрілецької зброї», твердять українські військові.

У районі Маріуполя артилерія бойовиків била по Гранітному, на Луганському напрямку з мінометів сепаратисти обстрілювали Новотошківське, повідомляє прес-центр АТО.

Сепаратисти на своїх сайтах підтверджують продовження боїв у районі Мар’їнки, а також звинувачують українську армію в обстрілах населених пунктів і жертвах серед цивільних внаслідок таких обстрілів.

XS
SM
MD
LG