Доступність посилання

ТОП новини

Полторак звільнив відповідального за забезпечення армії


Міністр оборони України Степан Полторак (©Shutterstock)
Міністр оборони України Степан Полторак (©Shutterstock)

Міністр оборони Степан Полторак звільнив начальника Центру забезпечення армії, а ще 14 керівників департаментів Міноборони та Генштабу будуть притягнені до дисциплінарної відповідальності. Про це Полторак заявив під час засідання колегії Міноборони, передає сайт відомства.

«За кожним фактом порушень посадовця, пов’язаних з неналежним управлінням фінансами, матеріальними та іншими ресурсами, мною вже прийняті рішення, у тому числі кадрові. Зокрема, за неефективну роботу усунуто з посади начальника Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України. А за підсумками проведеної вчора наради щодо закупівель прийнято рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності 9 керівників структурних підрозділів Міністерства оборони і 5 – Генерального штабу», – повідомив Степан Полторак.

Міністр оборони Степан Полторак напередодні повідомив, що тепер будуть діяти чіткі терміни для укладання договорів щодо забезпечення Міністерства оборони. Ці договори мають бути укладені до 30 червня. За даними Полторака, на матеріально-технічне забезпечення армії цьогоріч виділено понад 23 мільярди гривень.

XS
SM
MD
LG