Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики в зоні АТО обстріляли спостерігачів ОБСЄ − прес-центр АТО


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Сьогодні об 11.15 в районі міста Щастя бойовики обстріляли спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

«Спостерігачі СММ та СЦКК потрапили під обстріл позицій ЗС України з 82-мм мінометів неподалік від мосту через річку Сіверський Донець, де спостерігачі проводили фотофіксацію та заміри воронок від попередніх обстрілів з боку незаконних збройних формувань. Обстріл вівся з напрямку села Весела Гора, яке перебуває під контролем бандформування «ЛНР». Міни розривалися на відстані 200 метрів від спостерігачів. Після початку обстрілу члени моніторингової групи вимушені були від’їхати на безпечну відстань. Жертв немає, автомобілі не пошкоджені», − зазначається в повідомленні.

6 червня на Луганщині у Катеринівці на саморобній розтяжці підірвався сільський пастух. Протягом минулої доби в зоні проведення АТО внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, 8 отримали поранення.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують українську армію в обстрілах житлових кварталів Донецька, Горлівки та інших населених пунктів. Незалежного підтвердження цих повідомлень немає.

XS
SM
MD
LG