Доступність посилання

ТОП новини

АТО: в ніч на понеділок ситуація загострилась на артемівському напрямку


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі антитерористичної операції заявляють, що в ніч на понеділок, 8 червня, ситуація загострилась на артемівському напрямку. Про це йдеться на сторінці прес-центру АТО у Фейсбуку.

«В районі населених пунктів Семигір’я та Перше Травня найманці гатили по наших позиціях зі ствольної артилерії калібру 122 міліметри. В цьому ж секторі зі 120-міліметрових мінометів тричі за ніч було обстріляно Ленінське. Біля Славковичів та Першого Травня по українських позиціях ворог бив з танків. В районі Опитного, Авдіївки, Шахти Бутовка, що на Донеччині, та Широкиного, неподалік Маріуполя, бойовики обстрілювали позиції українських військ зі 120-міліметрових мінометів», – йдеться в повідомленні.

За даними прес-центру АТО, переважно біля Луганська та на артемівському напрямку було зафіксовано 10 безпілотників бойовиків.

Сепаратисти на своїх сайтах поки не повідомляють як минула ніч на Донбасі.

Чергові Мінські угоди, підписані в лютому цього року, передбачають припинення вогню на Донбасі з 15 лютого, а також відведення важкого озброєння від лінії зіткнення. Проте домовленості повністю не виконувалися, сторони конфлікту звинувачують один одного у порушенні Мінських угод.

XS
SM
MD
LG