Доступність посилання

ТОП новини

ДПС: у катері прикордонників на момент вибуху було 8 людей, одного шукають


На борту катера морської охорони Держприкордонслужби, що вибухнув неподалік Маріуполя, було вісім людей, пошуки одного з них наразі тривають, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«На борту катера було восьмеро людей: четверо військовослужбовців Держприкордонслужби, троє військовослужбовців Збройних сил України і одна цивільна особа», – йдеться в повідомленні.

У ДПС нагадали, що сім людей були шпиталізовані, одна – згодом померла.

Постраждалих військовослужбовців Держприкордонслужби і ЗСУ переправили санітарним авіарейсом у військовий госпіталь Одеси, додали у відомстві.

«Пошкоджений катер відбуксирували в порт Маріуполя. Слідчо-оперативна група у складі представників прокуратури, МЗС і СБУ з’ясовує причини вибуху», – додали в прес-службі прикордонників.

Раніше в Держприкордонслужбі повідомляли, що на борту катера в момент вибуху було сім людей, і шістьох з них врятували, а один зник.

Вибух стався вдень 7 червня. У прес-центрі антитерористичної операції заявили, що, за попередніми висновками експертів, причиною вибуху став саморобний вибуховий пристрій, який принесло морем з боку окупованих територій.

XS
SM
MD
LG