Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині на розтяжці підірвалися 3 силовиків – Москаль


У Кримському на Луганщині на розтяжці підірвалися троє українських силовиків, повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«За уточненою інформацією, після вчорашнього бою між Кримським і Сокільниками, який закінчився близько 17-ї години, ніхто з мирних мешканців не постраждав, житловий сектор села залишився поза зоною ураження. Однак, на жаль, не обійшлося без поранених українських силовиків. Близько 6-ї вечора троє бійців міліцейського батальйону, що дислокується в селі, зачепили розтяжку з гранатою, яка вибухнула», – повідомив Москаль.

За його словами, у поранених – мінно-вибухові травми й осколкові поранення. Зараз поранені (їхній вік 28, 41 і 60 років) перебувають у лікарні.

Зранку в Кримському тихо, бойових дій немає, додали в прес-службі Москаля.

8 червня у прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили, що сім військових Збройних сил України загинули внаслідок підриву військового автомобіля біля міста Красногорівки, що неподалік Донецька.

За цим повідомленням, військовий вантажний автомобіль ГАЗ-53 підірвався на міні, коли їхав для виконання бойового завдання. Попередньо вибуховий пристрій ідентифікований як протитанкова міна, закладена бойовиками. Зі свого боку, сепаратисти заявили, що українські військові підірвалися на власній міні.

XS
SM
MD
LG