Доступність посилання

ТОП новини

На місце пожежі під Києвом приїхав секретар РНБО


Місцеві жителі неподалік від місця пожежі, 8 червня 2015 року
Місцеві жителі неподалік від місця пожежі, 8 червня 2015 року

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов перебуває на місці пожежі в нафтосховищі у Київській області, повідомляє його прес-служба.

За повідомленням, Турчинов «здійснює оперативну координацію дій силовиків і підрозділів Нацгвардії та ДСНС при гасінні пожежі».

Пожежа на нафтобазі «БРСМ-нафта» під Васильковим на Київщині почалася 8 червня у другій половині дня. Протягом ночі рятувальникам не вдалося локалізувати вогонь. Вранці 9 червня на місці пожежі стався вибух.

(Відео користувача Youtube)

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, на даний час немає зв’язку із трьома рятувальниками, шість пожежників з опіками різного ступеня шпиталізовані. У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що вчора від вогню постраждали чотири співробітники нафтобази, один із них згодом помер у лікарні.

МВС порушило справу за статтею «порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах».

Серед причини пожежі розглядають – грубі порушення правил зберігання нафтопродуктів, технічна складова і навмисний підпал.

XS
SM
MD
LG