Доступність посилання

ТОП новини

Через зливи кримчани залишилися без інтернету й електрики


Через сильні зливи, що 9 червня пройшли Кримом, багато вулиць і райониів у різних містах півострова виявилися затопленими, чимало кримчан залишилися без інтернету, у низці мікрорайонів Сімферополя до пізнього вечора не було світла. Про це повідомляє кореспондент проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії».

За повідомленням, особливо через рясні опади постраждав Сімферополь, де вода в деяких районах доходила людям до пояс. На дорогах у центрі кримської столиці були затори. Ситуацію ускладнювали ДТП. Деяким водіям доводилося відрами вичерпувати воду зі своїх авто.

Попередження від кримського «МНС» з’явилося ближче до вечора 9 червня. Станом на ранок 10 червня офіційна інформація про наслідки стихії на сайті «МНС» Криму відсутня.

Інтернет-користувачі зараз активно викладають у соціальних мережах фото і відео відбувалося напередодні.

Як повідомляли «Крим. Реалії», зливу увечері 9 червня в Сімферополі затопило центр міста, водії змушені були залишати свої авто, в які проникала дощова вода.

На сайті «міської адміністрації» Сімферополя повідомляється, що протягом 10 червня також очікуються дощі, грози, град, шквальний вітер.

У зв’язку з цим влада Сімферополя рекомендує за можливості скоротити пересування містом і дотримуватися правил поведінки під час несприятливих погодних умов.

XS
SM
MD
LG