Доступність посилання

ТОП новини

Агенція з модернізації України презентувала план реформ для держави


Фірташ на нас не впливає - Агенція з модернізації України
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:48 0:00

Фірташ на нас не впливає - Агенція з модернізації України

Неурядова Агенція з модернізації України сьогодні презентувала план реформ для країни.

Організація працює над комплексною програмою змін для держави, які мають наблизити її до європейських стандартів в найближчі двадцять років.

Ключовими секторами, над якими зосередяться експерти, будуть: розвиток демократії, економіки, інфраструктури, інтеграція торговельних систем та ринків збуту, реформи у державному управлінні та підвищення соціальних стандартів.

Директор агенції Міхаель Шпінделеггер вважає, що все це прискорить підписання Угоди про асоціації України та ЄС.

«Основна наша мета, аби Україна знову «стала на ноги» і прямувала до кращого майбутнього. Ми працюватимемо над тим, щоб Україна стала членом європейської сім’ї і розвивала співпрацю з Європою» ­– наголосив Шпінделеггер.

Найближчим часом відбудеться серія обговорень та круглих столів з українськими експертами, політиками і представниками громадянського суспільства. Результати цих заходів обіцяють згодом представити суспільству.

Агенцію з модернізації України заснували у березні 2015 року в Австрії. Її команда – відомі європейські науковці та політики. Тоді ж створення організації презентував олігарх Дмитро Фірташ. Він мав намір привабити під реформи інвестиції в розмірі близько 300 мільярдів доларів. Водночас Міхаель Шпінделеггер заявляє, що олігарх не чинить тиску на експертів Агентства, а організація надалі розширюватиме джерела фінансування.

XS
SM
MD
LG