Доступність посилання

ТОП новини

Через бої в Кримському поранені 4 військових – Москаль


Четверо військових поранені через обстріли бойовиків у Кримському Луганської області 11 червня, повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«Вчора, починаючи з другої половини дня й до пізньої ночі, в Кримському тривали бойові дії – перестрілки з автоматичної зброї, обстріли з гранатометів, мінометів й артилерії. Вогонь по наших позиціях у районі протитуберкульозного диспансеру вівся з боку окупованих Фрунзе та Сокільників. Житловий сектор Кримського не постраждав, однак внаслідок бойових дій поранені четверо наших бійців», – йдеться в повідомленні прес-служби Москаля.

За повідомленням, у трьох постраждалих – осколкові поранення від мінометних мін, в одного – від артилерійського снаряду. Всі поранені госпіталізовані, у двох із них поранення оцінюються як серйозні.

Зранку в Кримському тихо, додали в прес-службі Москаля.

Крім того, за повідомленням, вчора вночі обстрілів зазнала також Новотошківка, що на автодорозі Бахмутка, її обстріляли з боку окупованого Донецького із мінометів й артилерії.

Раніше в прес-центрі штабу АТО повідомили, що проросійські бойовики на Донбасі у ніч на 12 червня близько 30 разів обстріляли позиції українських військових і мирні населені пункти.

Сепаратисти звинувачують сили АТО в обстрілах своїх позицій.

Мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG