Доступність посилання

ТОП новини

Гравці збірної України перед матчем відбору на Євро-2016 попросили фанів не влаштовувати безлади


Футболісти збірної України перед відбірним матчем на чемпіонат Євро-2016 з командою Люксембурга 14 червня у Львові звернулися до вболівальників з проханням не влаштовувати безладів під час гри. Про це йдеться у відеролику, який записали українські футбольні телеканали.

У ролику знялися футболісти збірної Анатолій Тимощук, Олег Гусєв, Денис Гармаш, Денис Бойко, Філіп Будковський, В'ячеслав Шевчук, Євген Хачеріді, Руслан Ротань, Євген Селезньов і Андрій Ярмоленко.

«Віднедавнав нас з’явилась спільна проблема. Хуліганство зародилось на трибунах…Ви – наш 12-й гравець, і ми розраховуємо на вас, будьмо разом у боротьбі проти безладів на стадіоні», – звернувся до вболівальників Анатолій Тимощук.

Відео у Youtube телеканалів Футбол 1 та Футбол 2

Останній випадок порушення громадського порядку під час проведення футбольного матчу стався 4 червня після фіналу Кубка України між командами «Динамо» і «Шахтар», в якому перемогла столична команда. На НСК «Олімпійський» фани вибігли на поле, знищили ворота і ледь не зірвали церемонію нагородження. Фаєри фани палили на стадіоні і незадовго до того, коли святкували у Києві вихід дніпропетровського «Дніпра» до півфіналу Ліги Європи.

Матч між збірними України та Люксембурга на стадіоні «Арена-Львів» розпочнеться сьогодні о 19 годині.

XS
SM
MD
LG