Доступність посилання

ТОП новини

Москаль: на Луганщині бойовики обстріляли житлові будинки, горить медичний заклад


Геннадій Москаль, голова військово-цивільної адміністрації Луганської області
Геннадій Москаль, голова військово-цивільної адміністрації Луганської області

Голова військово-цивільної адміністрації Луганської області Геннадій Москаль у неділю вранці повідомляє про обстріли бойовиками деяких населених пунктів області. Про це йдеться в повідомленні на сайті Геннадія Москаля.

«У неділю зранку почався обстріл Новотошківки, що на автодорозі Бахмутка, біля 29-го блокпосту. Кілька мін і снарядів із самохідних артилерійських установок вибухнули біля житлових будинків, місцеві мешканці разом з дітьми намагаються сховатися в підвалах», – повідомив Москаль.

Крім того, за його словами, під обстріл потрапила і Трьохізбенка в Новоайдарському районі.

«Мінометний вогонь вівся з боку окупованих Сокільників та Пришиба. Кілька мін влучили в житловий 5-поверховий будинок і протитуберкульозний диспансер. Адміністративна споруда диспансеру зайнялася, вогонь поки що не загасили, на місце виїхали рятувальники. За попередніми даними, ніхто з мирних мешканців та військових не постраждав, хоча будинок майже повністю заселений», – додав Геннадій Москаль.

Про пожвавлення бойової активності бойовиків заявляють і в прес-центрі АТО. Всього за минулу добу зафіксовано 109 обстрілів українських позицій. Сепаратисти на своїх сайтах повідомляють, що українські силовики обстріляли Донецьк, і двоє мирних жителів були поранені.

XS
SM
MD
LG