Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли два блокпости прикордонників, зафіксовано 19 безпілотників – Держприкордонслужба


©Shutterstock
©Shutterstock

У Державній прикордонній службі України повідомляють, що за минулу добу незаконні збройні формування на території Донецької та Луганської областей, порушуючи мінські домовленості, обстрілювали блокпости прикордонників і використовували безпілотні літальні апарати для розвідки. Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства.

«Російські найманці продовжували порушувати режим припинення вогню. Протягом доби вони 3 рази обстрілювали блокпост «Золоте», на якому несуть службу прикордонники спільно з військовослужбовцями ЗСУ. Терористи використовували гранатомети та стрілецьку зброю. У відповідь українські військові відкрили вогонь та змусили ворога відступити. Постраждалих серед військовослужбовців немає. Крім того, бойовики з мінометів вели вогонь по блокпосту «Мар'їнка», – йдеться в повідомленні.

За даними Держприкордонслужби, для повітряної розвідки місць дислокації українських військових бойовики в межах Донецької та Луганської областей 19 разів піднімали в небо безпілотники.

За даними прес-центру АТО, за минулу добу бойовики на Донбасі 109 разів порушували режим тиші. Сепаратисти на своїх сайтах пишуть про 185 обстрілів з боку українських військових.

XS
SM
MD
LG