Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині минулої доби у результаті обстрілу батальйону МВС поранені 3 бійці – Москаль


Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

На Луганщині на дорозі Трьохізбенка – Лобачове 16 червня бойовики обстріляли батальйон МВС, в результаті чого три бійці поранені, повідомляє прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«16.06.2015 року о 17:00 на дорозі Трьохізбенка – Лобачове бойовики обстріляли співробітників батальйону МВС. В результаті троє військовослужбовців з важкими вогневими пораненнями були доставлені в лікарню. Співробітники батальйону «Золоті ворота» дали гідну відсіч, в результаті чого ДРГ відступила», – йдеться в повідомленні.

За даними Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, вночі також бойовики обстріляли з систем залпового вогню «Град» і 122-міліметрової артилерії селищаТроїцьке, було загорання будинків і фермерських господарств.

16 червня голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомляв, що в результаті обстрілів бойовиками неподалік Трьохізбенки загинули двоє військових, ще двоє поранені.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують сили АТО в обстрілах своїх позицій.

Чергові мінські угоди передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG