Доступність посилання

ТОП новини

МВС: ситуація щодо роти «Торнадо» під контролем


«Торнадо» показали підвали, де начебто катували полонених
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:24 0:00

Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявляє, що процесуальні дії на місці дислокації розформованої роти МВС «Торнадо» завершені, за результатами будуть ухвалені рішення, ситуація перебуває під контролем МВС.

«Ухвалене рішення про переміщення особового складу, передова група вже виїхала. З особовим складом працюють психологи, представники МВС. На даний момент вирішуються всі питання для реалізації та виконання наказу міністра внутрішніх справ про переформатування роти», – сказав Яровий.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 18 червня повідомив, що підписав наказ про розформування роти «Торнадо», яка несла службу у зоні АТО.

17 червня головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що в роті «Торнадо» виникла злочинна група, яка на Луганщині незаконно утримувала місцевих жителів, вчиняючи проти них насильницькі дії.

У роті звинувачення на свою адресу відкидали і повʼязували такі заяви з тим, що не пускали на окуповану територію Донбасу потяги, які, за їхніми словами, нібито везли контрабанду.

XS
SM
MD
LG