Доступність посилання

ТОП новини

Трьохізбенку обстріляли протитанковою ракетою – Москаль


Геннадій Москаль, голова Луганської військово-цивільної адміністрації
Геннадій Москаль, голова Луганської військово-цивільної адміністрації

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявляє, що селище Трьохізбенка Новоайдарського району Луганської області у вівторок зазнало обстрілу протитанковою ракетою. Про це Геннадій Москаль повідомив на своєму сайті.

«Ракета влучила в приватний будинок у центрі селища по вулиці Булавіна й майже повністю зруйнувала його. Господарка будинку, 57-річна жінка, в цей час була на городі й дивом не постраждала», – повідомив Москаль.

Він пояснив, що між сепаратистами і українськими силовиками була домовленість про припинення вогню з полудня до 19-ї години вечора вівторка в районі Трьохізбенки для проведення ремонту ліній електропередач, але ця домовленість була порушена.

«Через півгодини після того, як енергетики почали ремонтні роботи, з боку села Пришиб (окупована територія) Трьохізбенку обстріляли протитанковою керованою ракетою (ПТУР)», – додав Москаль і зазначив, що сьогодні відновлювальні роботи в Трьохізбенці продовжаться.

У середу вранці у штабі АТО також повідомляли, що сепаратисти на Луганщині минулої ночі обстрілювали Станицю Луганську, Сокольники і Щастя. Бойовики ж звинувачують українських військових в порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG