Доступність посилання

ТОП новини

Партія «Укроп» і Єрмоленко врегулювали питання авторських прав на логотип


Політична партія «Укроп» і український художник Андрій Єрмоленко врегулювали питання авторських прав на символіку партії.

«Ліцензійний договір був укладений у день реєстрації партії, а сьогодні був підписаний акт прийому-передач. Андрій Єрмоленко погодився передати «Укроп» цей символ. Практично безкоштовно. Сума – 1 гривня. При цьому домовились про подальше співробітництво», – зазначив один із лідерів партії «Українське об’єднання патріотів – «Укроп» Геннадій Корбан.

Автор символіки «Укроп» Андрій Єрмоленко зазначив, що частину коштів, які він буде отримувати за договором про співробітництво, передаватиме дитячим будинкам.

15 червня в Україні зареєстрували партію «Укроп». Автор логотипу «Укроп», який використала партія, український художник Андрій Єрмоленко заявив, що логотип був запозичений незаконно. Сьогодні Єрмоленко повідомив, що питання навколо шеврону «Укроп» вичерпане.

Крім автора логотипу, невдоволення його використанням як символа партії, яку пов’язують із Ігорем Коломойським, висловлювали бійці в зоні АТО, серед яких уже давно набули популярності нашивки з цим символом. Вони скаржаться, що тепер фактично будуть мимоволі рекламувати цю партію.

XS
SM
MD
LG