Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріли у Станиці Луганській згорів житловий будинок, постраждалих немає – Москаль


Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль
Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявляє про руйнування в результаті обстрілів бойовиками минулої ночі Станиці Луганської. Про це Геннадій Москаль повідомив на своєму сайті.

«У ніч на четвер, із 22:00 й до півночі Станиця Луганська зазнала обстрілу з 80-міліметрових мінометів та стрілецької зброї. Вогонь вівся з правого берега Сіверського Донця, окупованого бойовиками так званої «ЛНР». У результаті обстрілу по вул. Леніна перебитий газопровід низького тиску. Частина селища залишалася без газу, однак до ранку аварійні бригади встигли усунути пошкодження й відновити газопостачання. По вулиці Барбашова внаслідок прямого влучення мінометної міни повністю зруйнований і згорів приватний будинок. На щастя, обійшлося без поранених і загиблих», – повідомив Москаль.

За його даними, зранку ситуація в Станиці Луганській спокійна.

У четвер вранці у штабі АТО також повідомляли, що сепаратисти на Луганщині минулої ночі обстріляли, крім Станиці Луганської, також і Щастя. Сепаратисти в обстрілах звинувачують українських військових.

XS
SM
MD
LG