Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко анонсував усунення з посади голови Державіаслужби на час службового розслідування


Президент Петро Порошенко оголосив про службове розслідування щодо діяльності голови Державної авіаційної служби України Дениса Антонюка і усунення його з посади на час розслідування. Про це президент повідомив на сторінці у Фейсбуку.

«Зібрав голову Одеської ОДА і міністра інфраструктури. Вислухав аргументи Андрія Пивоварського та Міхеїла Саакашвілі. У результаті щодо діяльності Державіаслужби буде проведено розслідування, під час якого голову служби Дениса Антонюка буде відсторонено від виконання посадових обов’язків», – повідомив Порошенко.

Напередодні голова Одеської облдержадміністрації Михеїл Саакашвілі на засіданні у Міністерстві інфраструктури звинуватив керівника Державної авіаційної служби Дениса Антонюка в корупції і що той, «продав свою держслужбу олігархічному інтересу». Натомість Денис Антонюк відкинув звинувачення на свою адресу, заявивши, що розмір його зарплати складає 5,5 тисяч гривень і він готовий показати своєму візаві як живе.

На засіданні комісії в Міністерстві інфраструктури 26 червня Державіаслужба України видавала дозволи на польоти. Спецкомісія розглядала заявки кількох авіакомпаній, серед яких найбільші – Атласджет, МАУ і Дніпроавіа. Саакашвілі втрутився у дискусію, коли вирішувалося питання про доступ до Одеси інших, дрібніших авіаперевізників.

XS
SM
MD
LG