Доступність посилання

ТОП новини

Близько 40 бойовиків обстріляли прикордонний блокпост, атаку відбито – Держприкордонслужба


©Shutterstock
©Shutterstock

У Державній прикордонній службі України повідомляють про дві збройні атаки з боку бойовиків за минулу добу на прикордонний блокпост «Мар'їнка». Про це йдеться на сайті відомтсва.

«Двічі російські найманці відкривали вогонь по позиціям прикордонників та військовослужбовців ЗСУ на блокпосту «Мар'їнка». Бандити використовували міномети, АГС та стрілецьку зброю. Вдруге обстрілявши блокпост, терористи спробували його атакувати у кількості до 40 чоловік. Для відбиття нападу українські військові по бойовикам відкрили вогонь з АГС та стрілецької зброї. У результаті збройного протистояння нападники змушені були відступити. У результаті збройних протистоянь ніхто з військовослужбовців не постраждав», – йдеться в повідомленні.

За даними Держприкордонслужби, в межах Донецької та Луганської областей також було виявлено 8 безпілотних літальних апаратів.

За даними штабу АТО, за минулу добу незаконні збройні формування 91 раз вдавались до збройних провокацій. Станом на ранок суботи, зафіксовано щонайменше 15 випадків порушення умов припинення вогню з боку бойовиків. Сепаратисти на своїх сайтах пишуть про 46 фактів порушення режиму тиші українською стороною за минулу добу.

XS
SM
MD
LG