Доступність посилання

ТОП новини

Уряд анонсує створення в Одесі Центру надання адмінпослуг нового формату


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

В Одесі створять Центр надання адміністративних послуг нового формату, де українці зможуть отримати весь перелік адміністративних послуг, які надають органи юстиції та місцева влада, повідомляє прес-служба Кабміну.

Міністр юстиції України Павло Петренко, голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, міський голова Одеси Геннадій Труханов та представник благодійної організації «Фонд Східна Європа» Віктор Лях підписали Меморандум про взаємодію та співпрацю. Цей документ передбачає створення такого центру.

«В Одесі відкривається перший в Україні найбільш технічний і професійний центр надання адміністративних послуг. Українець зможе тут відпочити і отримати якісну послугу, а не буде стикатися з бюрократією, чергами і нахабством. Це буде та модель, яка має працювати по всій країні», – зазначив Павло Петренко.

«Добре, що ми змогли прискорити цей процес, незважаючи на те, що відповідне законодавство все ще не ухвалене Верховною Радою. Але, якщо ми чекатимемо моменту, коли буде створено законодавче забезпечення, ми ніколи нічого не реалізуємо. У нас немає місяців, які можуть піти на обговорення законопроектів. Ми повинні зробити все швидко», – додав Міхеїл Саакашвілі.

30 травня Порошенко призначив головою Одеської обласної державної адміністрації колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

XS
SM
MD
LG