Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпродзержинську почали збирати підписи за відставку мера, обраного від Партії регіонів


У Дніпродзержинську, на «наметовому Майдані», біля міськради розпочали збір підписів за відставку міського голови Станіслава Сафронова.

За інформацією учасників, сьогодні до акції приєднались активісти міських організацій партій «Блок Петра Порошенка – Солідарність» і ВО «Батьківщина».

Партійці виставили свої намети, кількість учасників акції постійно зростає.

Біля великого армійського намету протестувальники повісили плакат «Дніпродзержинськ без Сафронова».

Акція протесту в Дніпродзержинську розпочалась у вівторок: кілька десятків активістів розгорнули наметове містечко, вимагаючи відставки міського голови Станіслава Сафронова. Біля будівлі міськради також розгорнули плакати з фотографіями, що демонструють комунальні проблеми міста, за які, протестувальників, відповідальний посадовець, – розбиті дороги, відкриті каналізаційні люки, облущені фасади будинків. За словами пікетувальників, міський голова взяв на себе відповідальність за керуванням містом «під лозунгами Партії регіонів» понад 4 роки тому, відтак має відповісти за негаразди в комунальній та інших сферах.

У березні 2015 року Дніпродзержинська міська рада під час засідання намагалась відправити у відставку міського голову Станіслава Сафронова, однак для затвердження проекту рішення не набралось належної кількості голосів. Для висловлення недовіри міському голові забракло чотири голоси. Тоді міський голова був на лікарняному.

Дніпродзержинський міський голова Станіслав Сафронов обійняв свою посаду після виборів 2010 року. Його висувала Партія регіонів.

XS
SM
MD
LG