Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ знає, де голова Апеляційного суду Києва – прес-служба


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Генеральній прокуратурі відоме місце перебування голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка, дозвіл на затримання й арешт якого напередодні дала Верховна Рада України.

«Генеральна прокуратура знає, де він перебуває», – сказали Радіо Свобода у прес-службі відомства, проте не уточнили, де саме перебуває Чернушенко.

Раніше сьогодні телеканал «24» повідомив, що 1 липня Чернушенко не з’явився на робочому місці. За даними телеканалу, дружина Чернушенка сказала, що її чоловік у відпустці.

30 червня Верховна Рада надала згоду на затримання та арешт (взяття під варту) судді Апеляційного суду міста Києва Антона Чернушенка.

24 червня ГПУ повідомила про підозру Чернушенку у вчиненні незаконного втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду та постановленні свідомо неправосудних судових рішень.

25 червня ГПУ і СБУ провели обшук в одному з будинків Чернушенка, виявивши там зброю і патрони, постанови суду з грифом «таємно», документи на використання значних сум коштів на будівництво, талони на пальне та державні номерні знаки.

Антон Чернушенко всі звинувачення заперечує.

XS
SM
MD
LG