Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики продовжують обстріли, сили ЗСУ ситуацію контролюють – прес-центр АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі антитерористичної операції у суботу вранці повідомляють про порушення обстрілами з боку бойовиків мінських домовленостей, але збереження українськими силами контролю над ситуацією в зоні АТО. Про це йдеться у повідомленні прес-центру у Фейсбуку.

За даними штабу, під обстріли бойовиків потрапили Населені пункти Новотошківське, Новгородське, Станиця Луганська, Мар’їнка, Красногорівка, Майорськ, Розсадки, Троїцьке, Опитне, Піски, Кримське, а також околиці Щастя.

«Протягом минулої доби проросійські окупанти 37 разів порушили режим припинення вогню», – зауважили в прес-центрі АТО, додавши, що на провокації бойовиків дають адекватну відсіч винятково зі зброї, не забороненої мінськими домовленостями.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують Збройні сили України у порушенні мінських угод. Оновлених даних про минулу ніч на Донбасі бойовики наразі не надають.

Чергові мінські угоди передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG