Доступність посилання

ТОП новини

Рівень підтримки Путіна в Криму «зашкалює» – Аксьонов


Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

«Голова Криму» Сергій Аксьонов заявив, що рівень підтримки російського президента Путіна настільки високий на півострові, що немає необхідності проводити жоден референдум щодо статусу Криму. Про це передає агенція «РИА Новости».

«У Криму пройшов законний референдум. Будь свіжа соціологія, проведена в тому числі і міжнародними дослідними кампаніями, і так показує, що кримчани сьогодні повністю довіряють російській державі. А рівень підтримки нашого президента Володимира Володимировича Путіна зашкалює. Які ще можуть бути питання?», – цитує Аксьонова російське агентство.

Російські ЗМІ в суботу тиражувати інформацію з посиланням на неназваного «високопоставленого європейського чиновника» про те, що в Євросоюзі можуть розглянути підсумки нового референдуму щодо Криму, якщо він відбудеться за спостереження ОБСЄ.

У Євросоюзі продовжують наполягати на територіальній цілісності України разом з Кримом і не визнаннї його анексії.

Наприкінці лютого – на початку березня 2014 року російські війська без розпізнавальних знаків окупували Крим. 16 березня минулого року на території Криму і міста Севастополя пройшов так званий незаконний «референдум» про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали це голосування і вважають, що Крим Росія анексувала.

XS
SM
MD
LG