Доступність посилання

ТОП новини

Звільнений за люстрацією Терещук знову обійняв посаду керівника міліції Києва


Генерал-майор міліції Олександр Терещук знову став керівником головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Києві – з цієї посади він був звільнений на початку червня в рамках люстрації. Про це сам Терещук повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Персонально інформую вас, що міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим підписаний наказ, згідно з яким мене повторно призначено начальником ГУМВС України в місті Києві», – написав Терещук.

Він додав, що «від сьогодні знову максимально занурюється в робочі процеси». «Обов’язково продовжу інформувати вас про результати роботи, а також по можливості оперативно реагуватиму на звернення громадськості», – додав Терещук.

Терещук у липні 2014 року очолив Головне управління МВС України в Києві. 5 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ про його звільнення за законом про люстрацію. На початку цього місяця президент України Петро Порошенко підписав указ про незастосування люстрації до Терещука.

Під час президентства Віктора Януковича з березня 2010 року по червень 2012 року Терещук був начальником Голосіївського райуправління МВС України в Києві. З червня 2012 року по листопад 2012 року обіймав посаду начальника управління боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України. 17 листопада 2012 року очолив волинську міліцію.

XS
SM
MD
LG