Доступність посилання

ТОП новини

9 липня відбудеться позачергове засідання Ради – речник Гройсмана


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Верховна Рада збереться на позачергове засідання 9 липня, повідомив прес-секретар спікера парламенту Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук.

За його словами, про це домовилися фракції коаліції на засіданні під головуванням спікера Володимира Гройсмана, у нараді також взяв участь прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Водночас лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко після засідання Ради коаліції заявив, що позачергове засідання в четвер відкриється орієнтовно об 11:00. За його словами, на позачерговому засіданні планується розглянути законопроекти про співпрацю з МВФ, законопроект про місцеві вибори, законопроект про реформування правоохоронної системи.

Раніше планувалось, що наступне засідання парламенту відбудеться 14 липня.

Напередодні, 2 липня, депутати продовжили засідання парламенту до 21:00, завершивши робочий день ухваленням закону про реструктуризацію валютних кредитів. За цей документ проголосували 229 народних депутатів за мінімально необхідних 226. Ухвалення закону різко розкритикували. Після цього 6 народних депутатів звернулися до голови Верховної Ради з проханням не зараховувати їхнє голосування за цей закон.

XS
SM
MD
LG